Brandwerende Afdichtingen

  1. Home
  2. Brandwerende Afdichtingen

Brandwerende afdichtingen

Fire Group, als u zeker wil zijn

Brandwerende afdichtingen redden levens, logisch dat we hier niet lichtzinnig mee omspringen. Om te voorkomen dat een brand zich tussen ruimtes kan verspreiden en giftige gassen en rook zich kunnen verspreiden, zijn zorgvuldig geplaatste rook- en brandscheidingen cruciaal. Reken maar op Fire Group om dit vakkundig aan te pakken. We beperken met onze brandwerende producten dat een brand verder kan uitbreiden.

Bij Fire Group zijn we al jaren thuis in brandwerende afdichtingen en beheersen we de modernste technieken tot in de puntjes. We vormen dan ook een betrouwbare partner voor al uw vraagstukken betreffende brandveiligheid. Van de eerste berekeningen tot en met de uiteindelijke oplevering: we staan aan uw zijde met raad en daad en zorgen voor kwalitatieve brandwerende afdichtingen die aan alle regels en normen voldoen. Wij beseffen beter dan wie dan ook onze verantwoordelijkheid en gaan hier dan ook plichtsbewust en professioneel mee om. Al onze afdichtingen worden geregistreerd, gedocumenteerd en vastgelegd in een (digitaal) logboek.  Zo bent u nu en in de toekomst zeker van een brandveilig gebouw.

Totaalpartner in brandwerende afdichtingen

Als totaalpartner in brandveiligheid leveren en monteren we complete systemen voor het brandwerend afdichten van leiding- en luchtkanalen, kabelgootsystemen en alle mogelijke combinaties. Enkel gecertificeerde kwalitatieve materialen komen in aanmerking en elk project wordt op maat aangepakt. Of het nu gaat om advies, voorbereiding, calculatie en/of oplevering en beheer: de specialisten van Fire Group nemen u graag alle zorg uit handen. Met onze jarenlange expertise op het terrein kunnen we voor elk gebouw en/of project een toereikende en brandveilige oplossing uitwerken. Op maat en binnen het (vooropgesteld) budget.

Meer weten over onze brandwerende afdichtingen?

Wenst u meer informatie over onze oplossingen of wenst u de brandveiligheid van uw gebouwen te laten bekijken door deskundige? Contacteer ons en we bekijken graag met u de mogelijkheden.